Welkom in het Binnenhof · Erkende assistentiewoningen

  051 35 71 35   info@binnenhofroeselare.be

Ook als je diensten en zorg nodig hebt, blijft zelfstandig wonen haalbaar, huiselijk en aangenaam. Want onze dienstverlening gaat ver. Wij reiken een waaier aan verzorgende diensten aan. Vaste partners die van het Binnenhof en haar residenten hun prioriteit maken.

Thuisverpleging

Onze eigen thuisverplegingsdienst. Een team van zelfstandige thuisverpleegkundigen dat voor alle mutualiteiten werkt. De kosten worden via de mutualiteit en het derdebetalerssysteem verrekend.

Noodhulp Bij Crisissituaties

We streven ernaar noodsituaties zo snel mogelijk te detecteren. Elke bewoner beschikt over een halszender met noodknop, een vaste noodknop en een koord in de badkamer. Zodat wij onmiddellijk hulp kunnen bieden als dat nodig is.

Persoonlijke Assistentie

Onze woonassistenten Pieter en An staan elke weekdag voor je klaar. Voor elke vraag: praktische hulp of medische assistentie kan je bij hen terecht. Tijdens het weekend en ’s nachts vertrouw  je in geval van nood op Luc en Sabine, onze inwonende conciërges. ALTIJD iemand aanwezig!

Thuiszorg

Een vaste samenwerking met dienstenbedrijven zoals Familiehulp, I-mens, Motena, Actief Interim, Plus Home Services …. laat ons toe om verschillende thuiszorgdiensten aan te bieden: van gezinszorg tot  gezelschap en poetsdienst. Zo stellen we een zorgpakket samen op jouw maat.

Kinesist en Pedicure aan Huis

Een zelfstandig kinesist die bij jou aan huis komt in het Binnenhof, of een maandelijkse beurt bij de medisch pedicure?  Ook dat is voorzien!

Conciërge

Luc en Sabine wonen IN het Binnenhof, op hun eigen flat. Dichtbij, altijd bereikbaar

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag.

Contacteer ons

Wij maken gebruik van cookies

De website van Binnenhof maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie