Welkom in het Binnenhof · Erkende assistentiewoningen

  051 35 71 35   info@binnenhofroeselare.be

Een thuis voor 65-plussers

Het Binnenhof wil 65-plussers een thuis bieden in Roeselare waar ze samen met vrienden en familie hun eigen plek hebben. Voor elke bewoner creëren we een aangepaste woonomgeving. Op basis van jouw persoonlijke wensen en noden. Met extra hulp en een vriendelijk gezicht willen we onze residenten een warme thuis geven. Dat is waarin wij het verschil maken.

Onze mensen zijn er voor jou

Elke dag staat er een gedreven team van warme mensen voor u klaar. Bekende gezichten die tijd voor u vrijmaken en de dagelijkse organisatie in goede banen leiden. Want als er één iets is waar het Binnenhof voor staat is het wel haar bijzonder toegewijd team. Elke dag met een frisse blik staat iedereen meer dan 100% ter beschikking van de residenten.

Erkenning

Het Binnenhof in Roeselare is officieel erkend door de Vlaamse Overheid als groep van assistentiewoningen. Ze valt hiermee onder het toezicht van het Ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.

De erkenningsnummers PE 2914 en PE 2915 zijn sinds 1 januari 2013 toegekend voor onbepaalde duur. Voor een totaliteit van 72 assistentiewoningen.

Samenwerking Met Agentschap Zorg & Gezondheid

De noemer assistentiewoningen biedt de garantie dat de serviceflats volledig conform de vigerende wetgeving zijn gebouwd en worden uitgebaat. Dit betekent dat je minimum 65 jaar bent (of één van de partners). Dat er een oproepsysteem aanwezig is. En dat er veel gemeenschappelijke ruimte voorzien is.

Je woont in het Binnenhof vanaf € 29,25 per dag.

Tarieven zijn variabel per flat

Neem vandaag nog contact op

Vraag onze brochure aan

Wij maken gebruik van cookies

De website van Binnenhof maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie