Welkom in het Binnenhof · Erkende assistentiewoningen

  051 35 71 35   info@binnenhofroeselare.be

Wij zijn gevaccineerd!

5 maart 2021 : de Pfizer vaccins worden geleverd en toegediend aan residenten en medewerkers.  De enkele die we over hebben, worden na contact met de huisartsenkring aan medewerkers uit de eerste lijn toegediend. 

Het Binnenhof heeft Corona goed doorstaan. In het voorjaar van 2020 waren we er vlug bij om de nodige maatregelen te treffen om het veilig te houden.  Zowel residenten en hun familie, als onze eigen en externe medewerkers zijn zeer nauwlettend geweest om ons allemaal gezond te houden.  Wij hadden dan ook geen enkele besmetting!  Dank aan iedereen hiervoor. 

In het najaar hebben wij enkele besmettingen gehad, maar zonder dat iemand erg ziek was of naar het ziekenhuis moest. Sinds dan tot nu aan de eerste vaccinatie op 5 maart, hebben wij ook geen enkele besmetting meer gehad. Weerom dankzij de inzet en medewerking van allen! 

25 maart 2021 : Iedereen krijgt een 2e vaccin toegediend!  Het was spannend, maar iedereen is opgelucht.  Temeer omdat zo goed als iedereen de vaccinatie goed doorstaan heeft. 
Stilaan is er meer zicht op een leven als vroeger, niettemin zullen ook wij ons goed aan de maatregelen blijven houden totdat de situatie voor alle medemensen goed is!
Want, om het in de termen van de Dag van de Zorg te zeggen "Wij houden van u".  #ikhouvanu.

Meer artikels

Wij maken gebruik van cookies

De website van Binnenhof maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie